Skip to main content

Inzichtelijk door de nieuwste technieken

Het ontwerpproces moet interessant, enthousiasmerend en vooral inzichtelijk zijn. Naast traditionele bouwtekeningen brengen wij het ontwerp tot leven met zowel maquettes als de nieuwste 3D ontwerp technieken.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vanaf het eerste moment

Jouw wensen en behoeften staan centraal in het ontwerpproces. Deze proberen we vanaf de allereerste gesprek in kaart te brengen en houden we gedurende het proces goed in gedachten.
Wij luisteren, jij vertelt. ExMaterials zal verschillende creatieve voorstellen tonen om een fraai en duurzaam ontwerp mogelijk te kunnen maken dat past binnen het beschikbare budget en de verwachtingen.

Van schets tot realistatie

Wij ondersteunen je in het gehele proces, van de eerste ontwerpschets, het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot en met de coördinatie op de bouwplaats.

Zien is geloven

Het kan soms lastig zijn om een ontworpen gebouw echt voor je te zien. Wij proberen dit zo inzichtelijk mogelijk te maken door bouwkundige tekeningen, maquettes en visualisaties.

Wij gaan nog een stapje verder door het gebruik van Virtual Reality. VR maakt het mogelijk om te ruimte driedimensionaal te ervaren. Deze unieke ervaring zorgt voor een samenwerking met meer wederzijdse betrokkenheid. Daarnaast is het hierdoor mogelijk om voorhand gedegen keuzes te maken, zodat het eindresultaat perfect zal aansluiten bij de verwachtingen.

Spreekt onze werkwijze je aan of heb je specifieke vragen voor jou project? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies