Skip to main content

Inzichtelijk door de nieuwste technieken

Het ontwerpproces moet interessant, enthousiasmerend en vooral inzichtelijk zijn. Met de nieuwste ontwerp 3D ontwerp technieken brengen wij het ontwerp en analyses tot leven.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vanaf het eerste moment

Jouw wensen en behoeften staan centraal in het ontwerpproces. Deze proberen we vanaf de allereerste dialoog in kaart te brengen en houden we gedurende het proces in gedachten. Wij luisteren, jij vertelt. Wij stellen vragen en tonen initiatief om zo een duidelijke lijst van wensen te krijgen. Hierin nemen we ook de technische en financiële aspecten mee. Het is voor ons het belangrijkste dat we samen naar een ontwerp toe werken waar jij je prettig bij voelt en waarin natuurlijke materialen, duurzaamheid en gezondheid centraal staan.

Van schets tot realistatie

Wij ondersteunen je in het gehele proces, van de eerste ontwerpschets tot de eindoplevering van het gebouw. Voor ons zijn details en interieur net zo belangrijk als de architectuur en de omgeving van het gebouw. Wij ontwerpen met samenhang tussen deze schaalniveaus, zodat het totaalbeeld van het gebouw een gebalanceerd geheel vormt.

Zien is geloven

Het kan soms lastig zijn om een ontworpen gebouw echt voor je te zien. Wij proberen dit zo inzichtelijk mogelijk te maken door bouwkundige tekeningen, maquettes en visualisaties.

Wij gaan nog een stapje verder door het gebruik van de nieuwste 3D-technieken. Deze technieken maken het mogelijk om te ervaren hoe indrukwekkend duurzame architectuur kan zijn, nog voordat het gebouw gerealiseerd is. Deze unieke ervaring zorgt voor een samenwerking met meer wederzijdse betrokkenheid. Hierdoor is het mogelijk om voorhand gedegen keuzes te maken, waardoor het eindresultaat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

Geïnspireerd of nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Spreekt dit project je aan of heb je hiermee inspiratie opgedaan voor jouw eigen duurzame architectuur project? Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen om te sparren. Neem gerust contact met ons op.