Naar hoofdinhoud

Vakantiewoning Woodview

Natuur inclusief
Zoninval
Natuurlijke ventilatie

Een vakantiewoning waarbij zowel de architectuur en het interieurontwerp tot op de kleinste details zijn afgestemd.

Info

  • Project:Vakantiewoning Woodview
  • Locatie:Halle, Nederland
  • Status:Opgeleverd in 2022
  • Architect:ExMaterials
  • Constructeur:Mark Aarts
  • Aannemer:Bouwbedrijf Heebing B.V.
  • Opdrachtgever:Familie Lagerweij
  • Functie:Vakantiewoning
  • Oppervlakte:70m2

Grote schuifpuien verbinden zowel fysiek als visueel de natuurlijke schoonheid van deze omgeving.

Woonkamer en keuken

De wens om zowel met privacy volop van de natuur te kunnen genieten heeft zich geuit in een gesloten gevel richting de bosweg en een open L-gevel met grote schuifpuien richting het bos.

Door twee grote schuifpuien en een volledig te openen vouwraam boven de keuken wordt het terras direct bij de woning betrokken, zodat buiten en binnen in elkaar samenvloeien.

Naast de fysieke koppeling van ruimtes zorgen de grote schuifpuien voor veel natuurlijk licht en een panorama richting het bos vanuit zowel de woonkamer, keuken als de hoofdslaapkamer.

In tegenstelling tot de donkere buitenkant is er in het interieur gekozen voor een lichte afwerking met de houten draagconstructie van het dak in het zicht.

  • Natuur inclusief
  • Zoninval
  • Natuurlijke ventilatie

“Een luxe gevoel van comfort en een directe verbinding met de natuur”

Vincent Lagerweij

Vragen? neem contact met ons op