Skip to main content

Vakantiehuis Woodview

Halle, Nederland

2020 - 2021

In de bosrijke omgeving van Halle ligt een prachtig kavel gelegen in een oase van rust.

Energie positief
Circulair
Natuur inclusief
Natuurlijke ventilatie

Te midden van de hoge naaldbomen verrijst een donker silhouet.

Woodview is een perfect voorbeeld van hoe natuur inclusief bouwen en gezond bouwen zowel duurzaam als esthetisch kan zijn.

De wens om zowel met privacy volop van de natuur te kunnen genieten heeft zich geuit in een gesloten gevel richting de straat en een open L-gevel met grote schuifpuien richting de bossen.

voorgevel meer gesloten naar de bosweg
achtergevel open met grote schuifpuien
  • Project naamWoodview
  • LocatieHalle
  • Jaar2020 – 2022
  • StatusOpgeleverd
  • FunctieVakantiewoning
  • Oppervlakte70 m2
  • KlantVincent & Elke Lagerweij
  • ArchitectExMaterials
interieur woonkamer
interieur keuken

Aandacht voor de materialen

Voor deze duurzame vakantiewoning hebben wij gebruik gemaakt van natuurlijke, eerlijke en pure materialen.

De schoonheid van duurzaamheid

Door twee grote schuifpuien en een volledig te openen vouwraam boven de keuken wordt het terras direct bij de woning betrokken, zodat buiten en binnen in elkaar samenvloeien.

Deze vakantiewoning midden in het bos heeft een minimalistisch Japans karakter door de donkere kleurstelling. De uit het zicht gedetailleerde kozijnen en de dunne antraciete dakplaat camoufleren de woning als een lichte pet met subtiele overstekken.

De ‘L’ schakering van de volumes rond het terras zorgt voor een praktische indeling. Met slechts het maximale toegestane oppervlak van 70m2 is deze prettige vakantiewoning gerealiseerd voor een gezin met 4 kinderen.

keuken met open vouwpui naar het terras
plattegrond – begane grond
interieur woonkamer

Geïnspireerd of nieuwsgierig? Neem contact met ons op:

Spreekt dit project je aan of heb je hiermee inspiratie opgedaan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jou woning te bespreken.